Noutati | Cum sa intelegem si sa tratam tulburarile de anxietate

 HOME 
 CAND SA APELEZI 
 SERVICII 
 DESPRE TULBURARI PSIHICE 
 DESPRE ECHIPA 
 CUM TE PROGRAMEZI 
 CONTACT 

Bine ati venit!

Cand mintea sau sufletul sunt afectate, ai nevoie de ajutor profesional oferit cu calm, intelegere si respect. La noi veti gasi servicii moderne de psihiatrie si psihoterapie pentru adulti.
Psihoterapeut - Medic Psihiatru


   Home   

   Noutati   

   Cum sa intelegem si sa tratam tulburarile de anxietate   
Cum sa intelegem si sa tratam tulburarile de anxietate
Tulburarile de anxietate sunt cele mai frecvente tulburari psihice, aproape 1 din 3 persoane utand avea o forma de tulburare de anxietate pe parcursul vietii.

Ce definim prin anxietate?

O suma de simptome fizice neplacute , insotite sau nu de o stare subiectiva de neliniste, ingrijorare sau panica, care pot sa apara in legatura cu o situatie/obiect anume sau nu, fiind prin definitie in exces fata de ceea ce ar fi adaptativ sau firesc in acea situatie si producand prin aparitia acestor simptome, o suferinta in plus.

Cele mai frecvente simptome ale anxietatii sunt: palpitatiile, senzatia de nod in gat, tremor, neliniste, frica de a nu avea un atac de cord sau a lesina sau frica a de nu innebuni.

Cauzele anxietatii sunt multiple: genetici, evenimente de viata stresante sau traumatizante si factori psihologici.

Tratamentul poate fi fie farmacologic, fie psihoterapeutic fie mixt, putand fi individualizat in functie de fiecare pacient.

Puteti citi mai pe larg articolul pe:
romedic.ro

In clinica noastra, oferim o abordare individuala, in care pacientii pot alege intre toate cele 3 variante: tratament psihiatric-medicamentos, tratament psihoterapeutic sau mixt.

Psihiatrii si psihoterapeutii nostrii au o indelungata experienta in tratamentul tulburarilor de anxietate. Psihoterapeutii nostrii impletesc tehnicile de terapie cognitive- comportamentala, teoria analiziei tranzactionale si atitudinea umanista pentru a crea cel mai eficient plan de tratament.

Avantajul nostru consta insa in faptul ca suntem o clinica exclusiv destinata sanatatii psihice,in care psihiatrul si psihoterapeutul fiecarui pacient comunica si colaboreaza intre ei, cu acordul pacientului,pentru ca acesta sa primeasca cea mai bun parcurs terapeutic.

Noi credem ca oricine poate sa isi recapete echilibrul si sanatatea psihica!


Dr Gabriella Bondoc
medic specialist psihiatru, psihoterapeut
trafic site web Valid HTML 4.0 Transitional doctor-bondoc.ro powered by netlander.ro