Cum te programezi

 HOME 
 CAND SA APELEZI 
 SERVICII 
 DESPRE TULBURARI PSIHICE 
 DESPRE ECHIPA 
 CUM TE PROGRAMEZI 
 CONTACT 

Bine ati venit!

Cand mintea sau sufletul sunt afectate, ai nevoie de ajutor profesional oferit cu calm, intelegere si respect. La noi veti gasi servicii moderne de psihiatrie si psihoterapie pentru adulti.
Psihoterapeut - Medic Psihiatru


   Home   

   Cum te programezi   
Cum te programezi
PROGRAMARI PRIN TELEFON LA 0724.792.901

PROGRAM

LUNI- VINERI: 10:00-20:00
SAMBATA SI DUMINICA INCHIS

Oferim consultatii de psihiatrie cu plata sau gratuite, prin contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (vezi mai jos pentru conditii). Psihoterapia este cu plata, dupa fiecare sedinta.

Persoanele care doresc un consult la noi trebuie sa aiba peste 18 ani si sa sune personal pentru a face programarea (ca o exprimare a acordului pentru consult si ca o expresie a unui minim contact cu realitatea).

NU suntem abilitati sa oferim consult sau evaluari:
- persoanelor care nu doresc acest lucru (in cazul in care familia sau cei apropiati considera acest lucru datorita comportamentului sau a simptomelor delirante sau a halucinatiilor, pe care persoana le neaga vehement, va recomandam sa mergeti in Camera de Garda a celui mai apropiat spital de psihiatrie; medicii de acolo -putem fi chiar noi- vor evalua pacientul si vor hotari daca este nevoie de internare nonvoluntara conform legii 482/2002
- persoanelor in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor
- persoanelor dependente de droguri ( NU avem program de substitutie cu metadona)
- persoanelor agresive sau violente, agitate

Cabinetul are si contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, astfel incat puteti beneficia de consult psihiatric de 30 de minute, gratuit si eliberarea de retete compensate si gratuite.

Pentru a beneficia de aceste servicii, aveti nevoie de :

- un bilet de trimitere de la medicul de familie
- adeverinta de asigurat (adeverinta de salariat a dumneavoastra sau a sotului/sotiei, adeverinta de elev/student, talon de pensie, copie dupa chitanta de plata directa)
- copie dupa buletin
trafic site web Valid HTML 4.0 Transitional doctor-bondoc.ro powered by netlander.ro